Aeres biedt als enige groene kennisorganisatie in Nederland een breed scala aan onderwijs, onderzoek en activiteiten op het gebied van dieren, dierenwelzijn, groen en onze leefomgeving. Als onderdeel van Aeres kunnen wij onze grenzen verleggen en onze expertise verbreden en versterken.

Aeres Training Centre Barneveld 

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen. Als onderdeel van Aeres zijn wij al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Van passie tot professional.

Aeres Training Centre International (ATCI)

Aeres Training Centre International (ATCI) is de nieuwe naam van PTC+. Het opleidingscentrum beschikt over een breed georiënteerd aantal opleidingen zowel nationaal als internationaal, cursussen en op-maat-gemaakte trainingen voor ondernemers en medewerkers van de branches diervoeder, pluimvee en veehouderij. In Barneveld werken uitsluitend vakspecialisten die hun kennis dagelijks verdiepen, waardoor zij in staat zijn de meest actuele ontwikkelingen direct te verwerken in de lesstof.

Aeres Training Centre Ede

Aeres Training Centre Ede is onderdeel van Aeres Training Centre. In samenwerking met Aeres MBO Ede biedt het Aeres Training Centre Ede diverse trainingen aan op het gebied van Food en Leidinggeven. 

Aeres Training Centre Emmeloord

Aeres Training Centre Emmeloord richt zich specifiek op de agrarische sector en biedt een breed pakket aan actuele cursussen gericht op de praktijk. De unieke samenwerking tussen partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs zorgt ervoor dat de meest actuele kennis op het gebied van akkerbouw, veehouderij, groen/grond & infra en (glas)tuinbouw beschikbaar is. Deze unieke combinatie van kennis en ervaring zorgt ervoor dat het aanbod altijd actueel en praktijkgericht is. Wat je bij ons leert is daarom direct toepasbaar in de bedrijfsvoering. 

Aeres Training Centre Velp

Aeres Training Centre Velp is onderdeel van Aeres Training Centre. In samenwerking met Aeres MBO Ede biedt het Aeres Training Centre Ede diverse trainingen aan op het gebied van Groen en Bloem.