Milieutraining voor VTH

Pluimvee, varkens en diervoeders 

Aeres Training Centre International, gevestigd in Barneveld, is het opleidingscentrum op het gebied van pluimvee, varkens en diervoerders. Vanuit Barneveld bieden wij cursussen aan waarbij de praktijk centraal staat. Daarnaast zijn onze cursussen ook in te richten als maatwerk trainingen of als incompany traject.

Learning by doing

Het volgen van een cursus bij Aeres Training Centre International leidt tot direct resultaat. Elke vorm van lesstof vindt plaats in de praktijk van alle dag. Vaktechnische kennisoverdracht, gericht op de ontwikkelingen in de branches diervoeder, pluimvee en veehouderij. Vandaag geleerd, is morgen toepassen op de eigen werkplek. Cursisten werken aan de verbreding van hun kennis met echte machines in een levensechte bedrijfssituatie. Hierdoor is het rendement van elke opleidingsdag ongekend hoog.

Mensen vooruit helpen 

"Als boerenzoon – mijn vader had een gemengd bedrijf – ontdekte ik al vroeg dat ik het leuk vond om te vertellen over het werk op de boerderij. Mijn passie als trainer heb ik ontwikkeld toen ik er achter kwam dat ik mensen echt stappen verder kan helpen in hun professionele ontwikkeling, of dat nu in Nederland is, of in het buitenland. Het mooie van werken bij deze organisatie is dat we hier mensen helpen om hun theoretische kennis te laten opvolgen door praktisch handelen. Daarmee help je mensen pas écht vooruit, heb ik door de jaren heen geleerd."

Johan Hissink | Trainer Aeres Training Centre International