In de afgelopen jaren hebben we met verschillende partners projecten gedaan en daar zijn we trots op. Het werk met deze instellingen helpt ons te onderscheiden van andere opleidingscentra en houdt ons alert en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van pluimvee, varkens, diervoeders en voedselveiligheid. 

Poulty Expertise Centre      

Het Poultry Expertise Centre is een Nederlands samenwerkingsverband tussen de overheid, bedrijven en kennisinstellingen. In samenwerking met het PEC is het Poultry Innovation Lab ontwikkeld. Deze pluimveestal, die gevestigd is in Barneveld, wordt gebruikt voor onderzoek en trainingen.

GD Academy

In samenwerking met GD Academy biedt Aeres Training Centre International trainingen en cursussen aan op het gebied van diergezondheid, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor draagt GD Academy bij aan een duurzame versterking van de positie van dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven.

Schothorst feed research     Schothorst Feed research

Zij ontwikkelen nutritionele kennis en implementeren deze in nieuwe, innovatieve diervoerconcepten De kennis voor de mondiale diervoerindustrie verzamelen zij in de state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten en in samenwerking met Aeres Training Centre Internationale wordt deze kennis overgedragen in trainingen.