Maatwerktrainingen

Naast het reguliere trainingsaanbod dat voor iedereen toegankelijk is, kunnen de vakspecialisten van Aeres Training Centre International elke bestaande training, opleiding of cursus aanpassen aan de specifieke wensen van bedrijven. Bijvoorbeeld omdat een aantal medewerkers van jouw bedrijf alleen in aanraking komt met een specifiek deel van een bestaande training. In overleg met jou wordt vooraf een maatwerktraining samengesteld, waarmee de medewerkers alleen die lesstof krijgen voorgeschoteld die nuttig is voor de praktijk van hun dagelijkse werk. 

De oplossing voor jouw organisatie

Het verlagen van productiekosten, het verhogen van opbrengsten en/of het verbeteren van kwaliteit binnen jouw organisatie zijn vaak uitgangspunten voor een maatwerktraining. Vele bedrijven met specifieke vragen gingen je voor. Door verschillende faciliteiten die op de praktijk gericht zijn, zoals een eigen mengvoederfabriek in Barneveld is de opgedane kennis direct toepasbaar in het werk van de jouw werknemers.

Tijdsduur en locatie

Naast de keuze voor specifieke onderwerpen, is het ook mogelijk de tijdsduur of de locatie van de training aan te passen aan jouw wensen. Vast staat dat al onze maatwerktrainingen praktijkgericht zijn. Ook tijdens deze trainingen dragen onze specialisten hun kennis over op een levensechte werklocatie. Aeres Training Centre International levert maatwerk op al haar expertisegebieden. 

Voor meer informatie of een offerte aanvraag stuur een e-mail naar info.atc.international@aeres.nl