Pluimvee, varkens en diervoeders 

Aeres Training Centre International, gevestigd in Barneveld, is het opleidingscentrum op het gebied van pluimvee, varkens en diervoerders. Vanuit Barneveld bieden wij cursussen aan waarbij de praktijk centraal staat. Daarnaast zijn onze cursussen ook in te richten als maatwerk trainingen of als incompany traject.

De oplossing voor jouw organisatie

Het verlagen van productiekosten, het verhogen van opbrengsten en/of het verbeteren van kwaliteit binnen jouw organisatie zijn vaak uitgangspunten voor een trainer. Vele bedrijven met specifieke vragen gingen je voor. Door verschillende faciliteiten die op de praktijk gericht zijn, zoals onze eigen mengvoederfabriek in Barneveld is de opgedane kennis direct toepasbaar in het werk van de deelnemers. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de toepassing van het dorsen, malen, mengen en het persproces, helemaal afgestemd op de specifieke kenmerken van het productieproces van uw organisatie.

Learning by doing

Het volgen van een cursus bij Aeres Training Centre International leidt tot direct resultaat. Elke vorm van lesstof vindt plaats in de praktijk van alle dag. Vaktechnische kennisoverdracht, gericht op de ontwikkelingen in de branches diervoeder, pluimvee en veehouderij. Vandaag geleerd, is morgen toepassen op de eigen werkplek. Cursisten werken aan de verbreding van hun kennis met echte machines in een levensechte bedrijfssituatie. Hierdoor is het rendement van elke opleidingsdag ongekend hoog.