De trainers van Aeres Training Centre International zijn meer dan trainers alleen. Ze zijn de specialisten op de verschillende expertisegebieden; pluimvee, varkens en diervoerders. Daarnaast zijn ze didactisch onderlegd en beschikken ze over veel ervaring, passie en inlevingsvermogen. Belangrijke eigenschappen om kennis over te dragen.

Een training, cursus of opleiding samenstellen aan de hand van een specifieke vraag uit jouw bedrijf of ontwikkeling in de branche is hen op het lijf geschreven. In Barneveld of in-company. In een groep of individueel. Een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Mensen vooruit helpen 

"Als boerenzoon – mijn vader had een gemengd bedrijf – ontdekte ik al vroeg dat ik het leuk vond om te vertellen over het werk op de boerderij. Mijn passie als trainer heb ik ontwikkeld toen ik er achter kwam dat ik mensen echt stappen verder kan helpen in hun professionele ontwikkeling, of dat nu in Nederland is, of in het buitenland. Het mooie van werken bij deze organisatie is dat we hier mensen helpen om hun theoretische kennis te laten opvolgen door praktisch handelen. Daarmee help je mensen pas écht vooruit, heb ik door de jaren heen geleerd."

Johan Hissink | Trainer Aeres Training Centre International

Jarenlange ervaring

Door hun jarenlange ervaring in de branche worden onze trainers ook ingeschakeld om een lesprogramma samen te stellen dat gericht is op de laatste ontwikkelingen in jouw branche, zoals pluimveehouderij. De multi-inzetbare docenten van Aeres Training Centre International houden de ontwikkelingen in de gaten en zijn daardoor in staat elke vernieuwing direct toe te passen in een speciaal op jouw organisatie gerichte lesvorm.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag stuur een e-mail naar info.atc.international@aeres.nl