GEEF JE NU OP VOOR DE VAKOPLEIDING BLOEMSTYLIST EN START IN AUGUSTUS MET JE OPLEIDING

Heb je een passie voor bloemen en ben je creatief? Wil je graag een bloemopleiding voor volwassenen in de avonduren volgen?

Tijdens de VERNIEUWDE tweejarige vakopleiding Bloemstylist ontwikkel je je creativiteit. Als bloemstylist ontwerp en maak je boeketten en bloemwerk zoals bijv. bruidsboeketten en rouwarrangementen. Je combineert je creativiteit met vakkennis en techniek. Je ontwikkelt gevoel voor vorm, kleurgebruik en materiaaltoepassingen. De opleiding wordt gegeven op de maandagavond van 17.30 tot 20.30 uur. We starten eind augustus weer met de opleidingen(bij voldoende aanmeldingen).


Aeres Training Centre Velp biedt de volgende trainingen aan in bloemschikken:
Vakopleiding Bloemstylist voor volwassenen (DFA) 
ADFA (Advanced Dutch Flower Arrangements) 1 en 2 - de vervolgopleiding van de vakopleiding Bloemstylist (DFA) waarin vaardigheid en creativiteit op het gebied van bloemwerk verder worden ontplooid.

Om je aan te melden print je het aanmeldformulier Bloemstylist (DFA-ADFA) en stuur je het naar Aeres Trainingscentre Velp, Postbus 301, 6880 AH Velp of mail je het naar velp@aeres.nl Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.