Paraveterinair trainingscentrum

Met een compleet hippische terrein van maar liefst 6,5 hectare met binnen en buitenrijbanen is Aeres in staat om het aanbod van hippische opleidingen in ons land op het hoogste kwaliteitsniveau uit te voeren. Bekijk de hippische cursussen

Bezoek ons Hippisch Centrum

Kapweg 30, Kootwijkerbroek

Bekijk in google maps

Over deze locatie

De kracht van het Aeres Hippisch (training) Centrum zit in de expertise die het uitstraalt, de professionals en ervaren instructeurs die hun passie overdragen op de cursisten. Er wordt samengewerkt met een groot aantal gerenommeerde namen uit de paarden- en paardensportwereld. Het voordeel hiervan is dat we verschillende grote hippische evenementen gezamenlijk organiseren en onderdeel kunnen maken van het onderwijsprogramma.

Goed om te weten

 • Faciliteiten
  Op het Aeres Hippisch Centrum zijn verschillende faciliteiten te vinden, zo hebben we hier op locatie eigen les(instructie)lokalen, meer dan 58 stallen, een trainingsmolen, een eigen hoefsmederij, een longeercirkel, meerdere paddocks, weides, galoppeerbaan, ruiterfitruimte, 2 overkapte rijbanen,  1 binnen rijbaan en een buitenrijbaan.

 • Route en parkeren
  Aeres Hippisch Centrum 
  Kapweg 30
  3774 RC Kootwijkerbroek

  Plan je route naar Kootwijkerbroek: klik hier
 • Heb je nog vragen?

  Neem dan contact op

  Via telefoon: 088-0206123 Mail: atc.barneveld@aeres.nlĀ