Agrarisch 

Ben je werkzaam in de agrarische sector, als ondernemer of medewerker op een akkerbouwbedrijf? De innovatie staat niet stil, blijf je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen met Aeres Training Centre. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn afgestemd op de praktijk van alledag. Bekijk de cursussen

Richting binnen agrarisch

Investeer in je toekomst! Schrijf je vandaag nog in voor een cursus binnen een van onze thema's

 • Biologisch

  Biologisch

  In nauwe samenwerking met praktijk,  Aeres MBO Dronten Warmonderhof en andere groenscholen ontwikkelen we veel kennis voor de biologische sector. Ontdek onze cursussen!
  Aeres MBO Biologisch-dynamische landbouw - studente in de kas
 • Ondernemerschap

  Ondernemerschap

  Als agrarisch ondernemer komt er van alles op je af. ATC heeft een breed aanbod van cursussen die passen bij jouw uitdagingen. Bijvoorbeeld bedrijfsovername en EVTO.
 • Spuitlicenties

  Spuitlicenties

  Gebruik je professioneel gewasbeschermingsmiddelen? Dan is het bezit van een spuitlicentie wettelijk verplicht. Met deze licentie toon je aan dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om deze middelen veilig, effectief en milieuvriendelijk toe te passen.
 • Akkerbouw

  Akkerbouw

  De akkerbouwsector staat voor grote uitdagingen: Klimaatverandering, toenemende vraag naar voedsel, en de noodzaak om te verduurzamen. Blijf bij op jouw vakgebied en bekijk het aanbod van ATC.

Locaties

 • Locatie

  Aeres MBO Emmeloord

  Het gebouw van Aeres Emmeloord vele praktijk faciliteiten; een techniekhal met lasmogelijkheden, een kas, dierenverblijf en een lokaal voor alle nieuwe techniek zoals drones en robotica.
  tuin aeres emmeloord
 • Locatie

  ATC Locatie Leeuwarden

  ATC locatie Leeuwarden is een unieke plek in Friesland waar cursus, mbo en life sciences samen komen. De focus ligt op natuur, goed bodembeheer, water en gezond voedsel.
 • Locatie

  Aeres MBO Velp

  Aeres MBO Velp staat middenin het groene hart. Het gebouw ademt bloem en groen. Veel van deze cursussen vinden in Velp plaats.
 • Locatie

  Aeres Innovation Centre

  Aeres Innovation Centre beschikt over circa 340 ha grond en heeft de focus op melkveehouderij (gangbaar en biologisch), (biologische) akkerbouw, kleinschalige biologische tuinbouw, varkens, pluimvee, schapen en paarden.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met een van onze experts.