Dieropleidingen en -cursussen

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als professional of hobbyist en meer leren over dieren? Bekijk dan onze opleidingen en cursussen van ons thema dier.

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dieropleidingen en -cursussen voor volwassenen. Als onderdeel van Aeres zijn wij al meer dan 35 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Bekijk alle cursussen

Ons aanbod binnen de diersector

Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging, zijn er tal van mogelijkheden om van je liefde voor dieren je beroep te maken. Aeres Training Centre Barneveld staat in de wereld van dierverzorging voor kwaliteit. Zo vergroot je je kans op een baan in de diersector.

 • Dierverzorging

  Wil je hondentrimmer worden? Ben jij werkzaam bij een kinderboerderij en wil jij in de toekomst beheerder worden? Of wil jij de module geiten, de module kippen, de module koeien of de module paarden en pony’s volgen?
 • Diergedrag

  Wil jij leren hoe je een hond beter kunt trainen en/of problemen kunt herkennen? Ben je geïnteresseerd in de kat en zijn gedrag? Of wil je tijdens de cursus dierenfotografie leren hoe je je (huis)dier goed op de foto kunt zetten?
 • Diervoeding

  Aeres Training Centre Barneveld heeft een unieke leer en werkomgeving gecreëerd die inspirerend en uitdagend is.
  voer voeding melkvee koeien melkveehouderij student
 • Hippische sector

  Wil je de kneepjes van het ‘paardenvak’ leren? Volg dan een van onze paarden opleidingen, trainingen en cursussen. Onze paarden opleidingen worden verzorgd door toptrainers met passie en kennis van paarden én didactiek. Zijn paarden je lust en je leven en heb je altijd van je passie je werk willen maken?
 • Diergezondheidszorg

  Ben jij paraveterinair dierenartsassistent en wil je je bijscholen? Of wil je jezelf omscholen en de deeltijdopleiding Paraveterinair dierenartsassistent bij ons volgen?

Evenementen

22 november

Open dag Aeres Training Centre Barneveld

Bekijk details
23 november

Open dag Aeres Training Centre Barneveld

Bekijk details

Locaties

 • Locatie

  Aeres Training Centre Barneveld

  Aeres Training Centre Barneveld heeft een unieke leer en werkomgeving gecreëerd. Alle faciliteiten liggen verspreid over een prachtige campus van circa 7,5 ha. Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging, zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te professionaliseren.
 • Locatie

  Aeres MBO Emmeloord

  Het gebouw van Aeres Emmeloord vele praktijk faciliteiten; een techniekhal met lasmogelijkheden, een kas, dierenverblijf en een lokaal voor alle nieuwe techniek zoals drones en robotica.
  tuin aeres emmeloord

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met een van onze experts.

Partners van Aeres Training Centre