Voeding

Ben jij enthousiast over het praktisch produceren van voedsel of ben je actief in de technische voedingssector en heb je interesse in het optimaliseren van processen? Dan zijn er diverse cursussen die jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Bekijk alle voedingscursussen

Richting in Food

Werk jij in de voedingsindustrie en wil je bijscholing of verdieping? Bekijk ons brede assortiment aan voedingsgerelateerde cursussen.  

 • Techniek

  Voedingsindustrie

  In de voedingsmiddelenindustrie werken operators met complexe apparatuur binnen een geautomatiseerd productieproces. Kennis van techniek is noodzakelijk om de productie optimaal te laten verlopen. Met onze cursussen leer je hier alles over.
 • Food

  Verwerken en bereiden

  Ben je iemand die het liefst praktisch aan de slag gaat met het produceren van voedsel, zoals het maken van kaas, bier of brood? Dan vind je jouw cursus of opleiding bij het Aeres Training Centre.

Locaties

 • Locatie

  Aeres MBO Emmeloord

  Het gebouw van Aeres Emmeloord vele praktijk faciliteiten; een techniekhal met lasmogelijkheden, een kas, dierenverblijf en een lokaal voor alle nieuwe techniek zoals drones en robotica.
  tuin aeres emmeloord
 • Locatie

  ATC Locatie Leeuwarden

  ATC locatie Leeuwarden is een unieke plek in Friesland waar cursus, mbo en life sciences samen komen. De focus ligt op natuur, goed bodembeheer, water en gezond voedsel.
 • Locatie

  Aeres MBO Velp

  Aeres MBO Velp staat middenin het groene hart. Het gebouw ademt bloem en groen. Veel van deze cursussen vinden in Velp plaats.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met een van onze experts.