Veehouderij

Ben je werkzaam in de veehouderij, als ondernemer of medewerker? De innovatie staat niet stil, blijf je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen met Aeres Training Centre. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn afgestemd op de praktijk van alledag. Bekijk de cursussen

Richting binnen veehouderij

Investeer in je toekomst! Schrijf je vandaag nog in voor een cursus binnen een van onze thema's

 • Veehouderij

  Geitenhouderij

  De geitenhouderij is een professionele sector met enthousiaste en innovatieve ondernemers. Fris je kennis op en die nieuwe kennis op  over de meest recente ontwikkelingen in de sector met één van onze cursussen.
 • Veehouderij

  Melkveehouderij

  Ben jij al  werkzaam in de melkveehouderij en wil je jouw  kennis opfrissen? Of ben je nieuw in het vak? Wij bieden cursussen aan die jou verder helpen in jouw carrière. 
 • Veehouderij

  Pluimveehouderij

  Gebruik je professioneel gewasbeschermingsmiddelen? Dan is het bezit van een spuitlicentie wettelijk verplicht. Met deze licentie toon je aan dat je beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden om deze middelen veilig, effectief en milieuvriendelijk toe te passen.
 • Veehouderij

  Schapenhouderij

  Wil jij weten hoe je een  schaap kan helpen aflammeren? In onze cursus Verloskunde schaap lekker je er alles over.
  Schaap weide

Locaties

 • Locatie

  Aeres MBO Emmeloord

  Het gebouw van Aeres Emmeloord vele praktijk faciliteiten; een techniekhal met lasmogelijkheden, een kas, dierenverblijf en een lokaal voor alle nieuwe techniek zoals drones en robotica.
  tuin aeres emmeloord
 • Locatie

  Aeres Innovation Centre

  Aeres Innovation Centre beschikt over circa 340 ha grond en heeft de focus op melkveehouderij (gangbaar en biologisch), (biologische) akkerbouw, kleinschalige biologische tuinbouw, varkens, pluimvee, schapen en paarden.
 • Locatie

  Aeres Training Centre Barneveld

  Aeres Training Centre Barneveld heeft een unieke leer en werkomgeving gecreëerd. Alle faciliteiten liggen verspreid over een prachtige campus van circa 7,5 ha. Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging, zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te professionaliseren.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met een van onze experts.