Over Aeres Training Centre

Depositphotos_4306963_original2
Bij Aeres Training Centre vind je een breed aanbod aan cursussen en trainingen die perfect aansluiten bij de beroepspraktijk én jouw persoonlijke ambities. Of je nu meer wil leren in je huidige baan of juist een frisse wending aan je carrière wil geven, ons diverse cursus- en opleidingsaanbod staan voor je klaar.

Kracht van samenwerking

De kracht van Aeres ligt in de unieke samenwerking tussen partners uit het bedrijfsleven en het onderwijs. Deze samenwerking waarborgt dat de meest actuele kennis op het gebied van food, bloem, dier, leefomgeving, akkerbouw, veehouderij, paarden, groen/grond & infra, en (glas)tuinbouw direct beschikbaar is voor cursisten. Het aanbod is niet alleen actueel maar ook praktijkgericht, waardoor wat je vandaag leert, morgen direct toepasbaar is in je eigen professionele omgeving. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?
 • Maatwerk

  Maatwerk / incompany

  Liever een cursus of training op locatie? Dat kan allemaal. Onze relatiemanagers  vertellen je graag over de mogelijkheden. 
 • Aeres Training Centre Internationaal

  Aeres Training Centre International is gespecialiseerd in trainingen in de veehouderij en voedselproductie over de hele wereld. Wil je meer weten? Bekijk de website.
 • Cursusoverzicht

  Welke nieuwe cursus kies jij?

  Maatwerk

  Liever een cursus helemaal afgestemd op jouw wensen? Ontdek de mogelijkheden.

  Partners van Aeres Training Centre