Onze partners

Toonaangevend door kennis

Aeres Training Centre werkt nauw samen met toonaangevende partners. Deze bedrijven en organisaties zorgen er gezamelijk voor dat Aeres Training Centre hét kenniscentrum is op het gebied van food, dier, agrarisch, veehouderij, bloem, groen en paraveterinair. We stellen jou graag deze bedrijven voor: 

ABHB

Onze opleiding hondentrimmen is  ABHB erkend. Dat betekent dat cursisten zich na het behalen van het diploma kunnen aansluiten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool biedt een breed palet voltijd- en deeltijdopleidingen en heeft drie faculteiten, twee groene en één educatieve: Aeres Hogeschool Almere, Aeres Hogeschool Dronten en Aeres Hogeschool Wageningen. De opleidingen gaan van diepgroen agrarisch en lichtgroen tot consumptieve techniek en de master Leren & Innoveren. De kennisgebieden zijn Bedrijfskunde, Design, Dier, Food, Landschap, Natuur, Ondernemerschap, Onderwijs, Plan en techniek

Aeres MBO

Aeres MBO is een veelzijdige opleider in het groene mbo. De kennisgebieden zijn Bloem, Dier, Food, Land- en tuinbouw (van regulier tot biologisch dynamisch), Natuur en milieu, Ondernemen, Styling & design en Techniek. Aeres MBO heeft opleidingen op alle niveau's, zowel bol als bbl.  

Agrometeorologisch Adviesbureau Erno Bouma

Het  Agrometeorologisch Adviesbureau Erno Bouma biedt inleidingen en cursussen aan op het gebied van de agrometeorologie; dat wil zeggen de relatie tussen de weersomstandigheden en de ontwikkeling van ziekten en plagen op het perceel, maar ook wat het effect is van de gewasbeschermingsmiddelen en de relatie met diezelfde meteorologische omstandigheden.

Bartels Academy

Academy Bartels Event Management is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van vernieuwende evenementen in de paarden- en dierenbranche. Met een team van negen medewerkers, en al meer dan veertig jaar aan evenementenervaring, werkt Academy Bartels vol passie aan zowel zakelijke- als publieksevenementen.

Boerenbusiness

Boerenbusiness.nl is een online platform voor de professionele ondernemer in de agrisector. In samenwerking met BoerenBusiness organiseert ATC elk jaar een cursus.

Cumela

Cumela is dé brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Nederland telt ruim 3.000 cumelabedrijven en hier werken circa 40.000 betrokken vakmensen. Cumela ondersteunt in de breedste zin: van algemene advisering tot individueel maatwerk en van verzekeringen tot opleidingen en trainingen.

CIV Agri & Food

Centrum Innovatief Vakmanschap Agri & Food voor de topsector Agri & Food is hét talentencentrum waar bedrijven en scholen samenwerken om mbo-studenten en werkenden door te laten groeien tot innovatieve vaklui. Vaklui die open staan voor nieuwe ontwikkelingen, die opsporen en binnen de topsector Agri & Food in de praktijk brengen.

DierGezondheidsCentrum Boven-Veluwe

Boven-Veluwe is in Nederland één van de grotere dierenartsenpraktijken die begeleiding van diergezondheid en -welzijn bij landbouwhuisdieren aanbieden. Haar dierenartsen zijn werkzaam in midden en noord Nederland. Zij vinden het van belang om het imago van de landbouwsector positief uit te dragen en waar mogelijk te verbeteren. Zo zijn zij ook betrokken bij sectoroverleggen en verschillende vormen van onderzoek. 

Dierentrainers Academie

De Dierentrainers Academie focust zich op het verbeteren van de vaardigheden van cursisten als dierentrainer/eigenaar/dierenverzorger door kennis over te dragen, diertrainingen op te zetten, educatie en conservatie. Dit alles op basis van vertrouwen en beloning middels positieve bekrachtiging en volgens de leerprincipes bij zowel het dier als de verzorger.

Groeien in Organisaties

Groeien in Organisaties is een netwerk van trainers, coaches en adviseurs met hart voor de zaak. Zij leveren graag een positieve bijdrage aan het leren én creëren van mensen in organisaties. Daartoe bieden ze full-service maatwerk in de vorm van (team)trainingen, procesbegeleiding, projectmanagement, interim-management en individuele coaching. Als netwerk zijn zij van alle markten thuis bij de overheid, het onderwijs, de non-profit en profitsector. Groomers Europe Kenniscentrum voor professionele vachtverzorgers Groomers Europe ondersteunt de vakopleiding dierentrimmer door de cursisten een gratis proefabonnement aan te bieden op het toonaangevend vaktijdschrift.

Heftruckcentrum Post

Heftruckcentrum Post heeft verschillende sterke merken met diverse typen heftrucks en aanverwante machines. Je kunt er terecht voor vorkheftrucks, verreikers, ruw terreintrucks, voorzetapparatuur en warehousing equipment.

KNHS

KNHS staat voor  Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. KNHS is de overkoepelende paardensportbond in Nederland. Bij de KNHS staan de leden en paarden centraal. Ze doen er alles aan om hen een mooie paardensport te bezorgen. Daarbij zijn paardenwelzijn, veiligheid en integriteit van de sport (fairplay, matchfixing en doping) de belangrijkste uitgangspunten en speerpunten.

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren

De NVFD is de beroepsvereniging voor dierenfysiotherapeuten. Dierfysiotherapie is een vervolgstudie op de studie humane fysiotherapie. Elke dierenfysiotherapeut is dus in de basis een fysiotherapeut voor mensen. De NVFD behartigt de belangen van haar leden, brengt dierfysiotherapie breed onder de aandacht en informeert dierenartsen, eigenaren van dieren en andere belangstellenden over voorzorg, indicaties en behandelingen.

Proveto

Proveto organiseert nascholing voor dierenarts en assistente. Actuele kennis over de diergeneeskunde van gezelschapsdieren, paard en rund wordt continu aangeboden via symposia, wetlabs en e-learning.

Royal Canin

Royal Canin is een toonaangevend merk op het gebied van gezonde voeding op maat voor kat en hond. Voortdurend maken zij gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten en staan onze filosofie ‘Kennis en Respect’ en onze passie voor katten en honden altijd centra. Royal Canin is strategisch partner van Aeres Barneveld. Alle katten en honden in de kennels worden gevoerd met ROYAL CANIN® voedingen.

Schothorst Feed Research

SFR ontwikkelt nutritionele kennis en implementeren deze samen met hun klanten in nieuwe, innovatieve diervoerconcepten. Zo staan ze aan de basis van veel innovaties in diervoeding en dragen zij bij aan het verbeteren van de concurrentiepositie van de sector en hun klanten.

Talentoogst

ScholingsconsulentHans Schilders werkt voor de sector Akkerbouw en Vollegrondsgroenteteelt. Hij ondersteunt ondernemers en (toekomstige) medewerkers met hun persoonlijke ontwikkeling. Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus.  

Tolsma-Grisnich

Tolsma-Grisnich ontwikkelt innovatieve totaaloplossingen voor het gehele traject van inschuren, bewaren, verwerken en verpakken van agrarische producten. Het bedrijf is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en deelt die inzichten graag met de sector. 

De Vedias

De Vedias stelt zich tot doel: het bevorderen van een goede uitoefening van het beroep paraveterinair dierenartsassistent in het algemeen en ten aanzien van haar leden in het bijzonder.

VPSN

De VPSN is de Vereniging van Paarden Sportmasseurs. Het doel van de VPSN is het belang van sportmassage voor paarden op een professionele manier uit te dragen.

vSKBN

vSKBN staat voor Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland, de brancheorganisatie voor kinderboerderijen. Jaarlijks worden de Nederlandse kinderboerderijen door bijna 30 miljoen bezoekers, jong en oud, bezocht. Nederland heeft daarmee de grootste kinderboerderijendichtheid van heel Europa.

Partners van Aeres Training Centre