Evenementen

 • Kennissessie: Drones in het groene domein op vrijdag 13 september 2024

  AgroTechniek Holland Beurs 

  Van ecoloog tot landbouwer, het groene werkveld kan er niet meer omheen. Drones is het gereedschap van de toekomst.  Docent en (ex) piloot Freo ten Hove legt uit hoe je met drones aan de slag kunt en geeft  voorbeelden van mogelijke toepassingen in het groene werkveld.
 • Open dagen

  Bij Aeres Training Centre hebben we regelmatig open dagen waarbij je kennis kunt komen maken met al onze cursussen en opleidingen. Bekijk hier tijdens welke dagen jij van harte welkom bent. 

  • Open dagen

   Aeres Training Centre Barneveld

   Overweeg je een carrièreswitch of wil je (nog) professioneler worden in je vak? Bekijk op welke dagen we in Barneveld open dag of een informatieavond hebben!
   Depositphotos_4306963_original2

  Aeres op Horse Event

  14 en 15 september is Aeres Training Centre Barneveld weer aanwezig met een stand op Horse Event 2024!

  • Amsterdam

   Horse Event 2024

   Kom naar Horse Event 2024 en geniet van clinics van toonaangevende topsporters en trainers van de paardenwereld. Kom jij met ons kennismaken op de stand? Meld je aan voor één van onze Houding en Zit activiteiten op de stand!

  Aeres Kennismakingsdagen

  • Barneveld

   Kennismakingsdagen

   Bij het Aeres Training Centre Barneveld hebben we regelmatig voor diverse cursussen en opleidingen kennismakingsdagen georganiseerd. Ben je benieuwd welke dat zijn kijk snel verder.

  Aeres op Animal Event

  • Hilvarenbeek

   Animal Event

   Het evenement voor huisdieren!  Ben jij gek op dieren? Binnenkort meer informatie over de 17de editie van Animal Event in Hilvarenbeek! Aeres staat hier met een prachtige stand met diverse workshops voor je huisdier!

  Aeres op Vet Event

  • Utrecht

   Vet Event

   Het veterinaire event voor Nederland die je niet mag missen! Ook Aeres is aanwezig en kan je tijdens dit event alles vertellen over het aanbod van Aeres op gebied van veterinaire opleidingen en cursussen.

  Blijf op de hoogte van onze evenementen!

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke evenementen en bijeenkomsten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Partners van Aeres Training Centre