Oriëntatie in de bakkerij en zoetwarensector

In deze cursus wordt kennis gemaakt met de bakkerij- en zoetwarenindustrie en het gedrag dat daarvoor nodig is. Onderliggende onderwerpen zijn microbiologie en hygiëne in het kader van voedselveilig produceren.   

In het kort

  • Aantal dagen/uur uur - uur studiebelasting
  • Prijs € 550,00
  • Deelnemers cursisten

Goed om te weten

  • Dit ga je leren

    Onderwerpen die aan bod komen zijn:

    • Kennismaken met de sector
    • HACCP, hygiëne, orde, netheid en reinigen ervaren als een basisvoorwaarde voor het werken in de levensmiddelenindustrie
    • Micro-organismen bekijken via microscoop en kweekplaten om bewustzijn m.b.t. hygiëne te vergroten

      De opleiding is een groepsbijeenkomst met individuele begeleiding d.m.v. inspectie op de werkplek.
  • Voor wie?
    Voor iedereen die werkzaam is in de voedingssector (verwerking).

  • Kosten
    € 550,00
  • Programma
  • Resultaat
    Na het volgen van de opleiding heeft de deelnemer kennis van hygiëne, basis microbiologie en reinigen en op welke manier dit van invloed is op de eigen werkplek. Dit betekent dat de deelnemer inzicht heeft in de consequenties van eigen handelen op de veiligheid van het product wat wordt geproduceerd en een beeld heeft van werkzaamheden in de bakkerij en zoetwarenindustrie. De deelnemer ontvangt na afloop een bewijs van deelname aan deze cursus.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met een van onze experts.

Partners van Aeres Training Centre