Bij de cursus verpakken van levensmiddelen leer je hoe je goed voor de verpakking, restafval en het product zorgt. Als verpakker zorg je ervoor dat het verpakkingsmateriaal op tijd aanwezig is. Je stelt de verpakkingsmachine in en maakt het klaar om te starten. Je bedient de machine en controleert de informatie over het proces en het product. Ook zorg je voor de nodige informatie in de hele keten.
Verpakken van levensmiddelen
Inschrijven
Bij inschrijven selecteer je het gewenste startmoment.Verpakken van levensmiddelen
Prijs
€ 1.225,00
De verpakking van levensmiddelen is een belangrijke stap in gehele proces. In deze opleiding maak je kennis met de vele facetten van verpakken. Van wetgeving tot milieu en van de vele verschillende methoden tot en met de controles.
In het kort
- Eerste startdatum 19 september 2024
- Aantal dagen/uur 20 uur - 0 uur studiebelasting
- Prijs € 1.225,00
- Locatie Epos
- Deelnemers 15 cursisten
Goed om te weten
-
Dit ga je leren
-
Voor wie?Deze training is speciaal voor mensen die in hun werk te maken hebben of krijgen met het verpakken van levensmiddelen.
-
Kosten€ 1.225,00
Aanvullend is het mogelijk een mbo-certificaat afrondingtraject te volgen voor deze training.
De kosten hiervoor zijn €125,- -
Programma
- Het nut van verpakken
- Verpakkingsmaterialen en hun eigenschappen
- Wettelijke eisen rondom verpakken van levensmiddelen
- Verpakkingsmethoden
- Doseer -en afvulmethoden
- Controleren van verpakkingen
- Verpakken en duurzaamheid
-
Toelatingseisen
Inschrijven
-
Terug naar overzicht
StartdatumLocatie EposPrijs € 1.225,00
Lesdagen
donderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Epos
Verpakken van levensmiddelen
Kies een startdatum
-
Terug naar overzicht
StartdatumLocatie EposPrijs € 1.225,00
Lesdagen
donderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Eposdonderdag 08:00 - 12:00 Epos
Hulp nodig?
Kom je er niet uit? Geen probleem. Neem contact op met een van onze experts.