Aeres Farms

Aeres Farms en het AIC is dé train- en leeromgeving van, voor en door studenten van de onderwijsinstellingen van Aeres. Farms biedt praktijkfaciliteiten om de studenten op te leiden tot professionals in de agro- & food sector. Bekijk alle cursussen

Bezoek Aeres Farms

Wisentweg 13, 8251 PB Dronten

Bekijk in google maps

Over deze locatie

Aeres Farms in Dronten beschikt over circa 340 ha grond en heeft de focus op melkveehouderij (gangbaar en biologisch), (biologische) akkerbouw, kleinschalige biologische tuinbouw, varkens, pluimvee, schapen en paarden. Tegenover Farms is Aeres MBO Warmonderhof, de biologische dynamische opleiding van Aeres.
 • Voor elk wat wils

  Kies uit een aanbod van ruim 170 cursussen voor agro, groen, bloem, voeding en leefomgeving. Vergroot je perspectief en blijf groeien!
 • Afgestemd op jullie behoefte

  Aeres Training Centre heeft een breed cursusaanbod voor werkenden in de sector. Dit bieden wij ook Incompany aan. Dus, ben je nieuwsgierig wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Goed om te weten

 • Faciliteiten
  Aeres Farms beschikt over circa 340 ha grond en heeft de focus op melkveehouderij (gangbaar en biologisch), (biologische) akkerbouw, kleinschalige biologische tuinbouw, varkens, pluimvee, schapen en paarden.
 • Route en parkeren
  Er is op terrein voldoende parkeergelegenheid. Dit is gratis beschikbaar. 
 • Openingstijden
  Aeres Farms is alleen toegankelijk voor gasten die vooraf zijn aangemeld. Volgt je een cursus bij het AIC / Aeres Farms, dan ben je natuurlijk van harte welkom, melden doen je in het hoofdgebouw, dichtbij de parkeerplaats. 
 • Altijd bereikbaar

  Vragen? Stel ze gerust!

  088 - 020 5101
  studenten en docent veehouderij in stal met koeien aeres farms aeres hogeschool dronten
 • Onze visie op samen

  Aeres Training Centre heeft een breed cursusaanbod voor werkenden in de sector. Dit bieden wij ook Incompany aan. Dus, ben je nieuwsgierig wat we voor jouw team kunnen betekenen?
  student in wei met koeien aeres farms aeres hogeschool dronten