(Vakbekwaam) medewerker agrohandel & logistiek

Interessegebied
Voeding

Heb jij altijd al willen werken in de (internationale) agrohandel & logistiek?  Bekijk dan onze veelzijdige opleiding die jou klaarstoomt voor een dynamische rol in deze logistieke sector.

  • €4500,-
  • Startdatum 1 december
  • Aeres mbo Ede
Talent voor groei

Voor wie?

De opleiding Vakbekwaam Agrohandel en Logistiek is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een dynamische carrière binnen de agrohandels- en logistieke sector. Of je nu een schoolverlater bent die op zoek is naar een uitdagende opleiding, een professional die zich wil omscholen of specialiseren, of iemand met een passie voor internationale handel en verse producten. 

Startdata & vervolgdata van deze cursus

  • Start:
    | Aeres MBO Ede
    15 pl.

Inhoud van de studie

Tijdens deze opleiding verwerf je diepgaande kennis van het logistieke proces, van inslag tot uitslag. Je ontwikkelt expertise in het plannen, monitoren en coördineren van logistieke stromen en leert hoe je jouw team effectief kunt aansturen voor optimale efficiëntie.

Daarnaast krijg je uitgebreide kennis van zowel verse als houdbare producten, waarbij de nadruk ligt op kwaliteitsbeheer en productkennis. Veiligheid is hierbij een centraal thema, zowel voor jou als voor je collega's en de werkomgeving.

Je maakt gebruik van de nieuwste digitale tools en technologieën om de productie, bijvoorbeeld van zuivel of de logistieke processen in een distributiecentrum voor fruit, efficiënt te beheren. De behandeling en opslag van verse producten uit de hele wereld vormen een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je ontwikkelt je tot een specialist in het opslaan, verwerken en verpakken van producten, zowel tijdens de opleiding als in de praktijk.

Resultaat