Aeres Warmonderhof

Aeres MBO Dronten Warmonderhof - schoolgebouw
De Warmonderhof is een ludieke locatie, volledig biologische dynamisch. Aeres MBO organiseert hier het onderwijs, de locatie zelf is van een stichting. Door met elkaar te wonen, werken en te leren wordt op de Warmonderhof de kennis en kunde van de biologsiche-dynamische landbouw uitgedragen en doorontwikkeld tot eigentijdse landbouwmethode. Bekijk alle cursussen

Bezoek Aeres Warmonderhof

Wisentweg 10, 8251 PC Dronten

Over deze locatie

Door met elkaar te wonen, werken en te leren wordt op Warmonderhof de kennis en kunde van de biologisch-dynamische landbouw uitgedragen en doorontwikkeld tot een eigentijdse landbouwmethode. De rijke geschiedenis van Warmonderhof geeft bezieling en een sterk fundament. Lees hier meer over de docenten en medewerkers van de school Aeres Warmonderhof, de medewerkers van stichting Warmonderhof, en over de achtergronden van de biologisch-dynamische landbouw.
 • Voor elk wat wils

  Kies uit een aanbod van ruim 170 cursussen voor agro, groen, bloem, voeding en leefomgeving. Vergroot je perspectief en blijf groeien!
 • Afgestemd op jullie behoefte

  Aeres Training Centre heeft een breed cursusaanbod voor werkenden in de sector. Dit bieden wij ook Incompany aan. Dus, ben je nieuwsgierig wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Goed om te weten

 • Faciliteiten
  Er zijn verschillende zalen beschikbaar bij de Warmonderhof. Je weet van te voren in welke zaal de cursus plaats vindt. 
 • Route en parkeren
  Er is voldoende parkeerplek rondom het gebouw.
 • Openingstijden
  Het gebouw is regulier geopend van 8:00uur tot 18:00uur. In het geval van cursussen is het gebouw ook 'savonds toegankelijk. 
 • Altijd bereikbaar

  Vragen? Stel ze gerust!

  088 - 020 5101
 • Onze visie op samen

  Aeres Training Centre heeft een breed cursusaanbod voor werkenden in de sector. Dit bieden wij ook Incompany aan. Dus, ben je nieuwsgierig wat we voor jouw team kunnen betekenen?