Aeres Training Centre Barneveld

Bijna 100 cursussen en opleidingen in de dierensector, praktijkomgeving van ruim 14 hectare met ruim 2000 dieren. Al meer dan 70 jaar dé dierenschool van Nederland en een door de overheid erkend leerinstituut. 

Over Aeres Training Centre Barneveld

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen. Als onderdeel van Aeres zijn wij al zo'n 40 jaar hét kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Alles over dierverzorging, gedrag en gezondheid leer je dus bij Aeres Training Centre Barneveld. Met het grootste aanbod beroepsopleidingen gericht op dierverzorging, zijn er tal van mogelijkheden om van je liefde voor dieren je beroep te maken. Aeres Training Centre Barneveld staat in de wereld van dierverzorging voor kwaliteit. Zo vergroot je je kans op een baan in de diersector. 

Cursussen die binnenkort starten in Barneveld

Bekijk alle opleidingen van Barneveld klik hier

Locatie van Aeres Barneveld

  • Aeres Training Centre Barneveld

    Centraal in het land

    Een van de Aeres Training Centre vestigingen ligt in Barneveld. Een centrale locatie en gemakkelijk te bereiken.
  • Aeres Training Centre Barneveld 

    Hoofd locatie

    Bezoek adres:  Barnseweg 3 3771 RN Barneveld T: 088-0206123 E: atc.barneveld@aeres.nl Zomersluiting: 22 juli t/m 4 augustus 2024

Direct contact met Aeres Training Centre Barneveld?

Wil je meer informatie over onze cursussen en opleidingen voor volwassenen? Neem contact op met onze experts en laat je inspireren.

Partners van Aeres Training Centre